WALK-SPIN Fitness

Terem neve: WALK-SPIN Fitness
Címe: 8056 Bakonycsernye, Béketelep 45.
Nyitvatartás: Hétköznap: 17:00-19:00 óráig
Elérhetőségei/bejelentkezés:
Winkler Tünde +36 20 556 3079
Winkler Tücsi +36 20 935 8866
Facebook: https://www.facebook.com/groups/482240198527862/ WALK-Spin Fitness

ISMERTETŐ WALKenergie

A WALKenergie mechanikus gyaloglógépeken végzett csoportos, zenés fitness edzés, mely rengeteg pozitív tulajdonságával segít, hogy sokkal fittebbé, egészségesebbé és energikusabbá válhass!
Gyalogolni mindenki tud! A WALKenergie pont annyira kreatív és élvezetes, hogy még biztos ne vonja el a figyelmedet az igazán fontos instrukciókról, az eredménye és célravezető végrehajtásról.
A lendületes, energikus mozdulatok egy perc nyugtot sem hagynak izmaidnak, az egész tested felpörgetik.
A lelkesedésed garantált mivel a jó értelemben elszánt, inspiráló oktatók ütős zenékkel frenetikus programokkal vesznek kezelésbe.


ISMERTETŐ SpinRacing

A SpinRacing zenés, koreografált teremkerékpáredzés, mely kitűnően alkalmas az állóképesség illetve az erő-állóképesség fejlesztésére!
Az edzések során különös figyelmet fordítunk a zene ütemszámának kihasználására. Lassú, közepes, ill.gyors ütemű zenék határozzák meg az edzés karakterét, melyek segítségével hegy, sík illetve lejtőmenetet tudunk modellezni! Az órák anyagai, erőnövelő, állóképességi, és gyorsaságfejlesztő blokkokat tartalmaznak, kiegészítve koordinációs gyakorlatokkal, melyeket mixelve számtalan variációs lehetőségeket kapunk. Az edzések számtalan variációs lehetőségnek köszönhetően változatosak, szórakoztatóak.