Evangélikus Óvoda

Óvodánk (Bakonycsernye, Rákóczi út 138.) a bakonycsernyei Evangélikus Egyház által fenntartott, önálló igazgatású nevelési intézmény.

Két vegyes életkorú csoportunkban szakképzett óvodapedagógusok és dajkák dolgoznak.

Intézményünket igyekszünk természetes anyagokból készült bútorokkal, tárgyakkal berendezni, dekorálni, melyek a kreatív óvónőknek köszönhetően kellemes környezetet teremtenek a gyermekek számára. A csoportszobák mindegyikéhez saját öltöző és mosdóhelyiség tartozik.

Folyamatosan bővítettük, bővítjük óvodánk tárgyi felszereltségét, hogy a gyermekek minél jobb körülmények között tölthessék mindennapjaikat. Udvarunkon esztétikus fajátékok szolgálják óvodásaink mozgásigényének kielégítését. Igyekszünk a szűkebb illetve a tágabb környezetünk adta lehetőségeket kihasználni, sokat sétálni, kirándulni.

Óvodánkban fontosnak tartjuk a gyermekek testi-lelki nevelését. Keresztény szellemű nevelésünk során előtérbe helyezzük a gyermek életkori sajátosságait, fontosnak tartjuk, hogy segítsük érzelmi fejlődésüket, szeretettel és hittel neveljünk. Hisszük, hogy személyes példánkkal, magatartásunkkal, életvitelünkkel, szakmai felkészültségünkkel értéket közvetítünk. Alapvetőnek tartjuk, hogy a szülők érezzék minden dolgozó a gyermekéért tevékenykedik, akikben a szülők partnert, támaszt találnak, hiszen a cél közös, a gyermekek nyugodt, vidám, boldog, szeretetteljes élete. A megértő magatartás, biztonságot sugárzó, derűs légkör, továbbá a színvonalas nevelőmunka eredményezi gyermekeink harmonikus személyiségfejlődését.

Óvodánkba felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül, nagy szeretettel várjuk a községünkből, illetve a környező településekről érkező gyermekeket.

Óvodánk dolgozói

Limpár Zoltánné- óvodapedagógus
Szántóné Benkovics Éva -óvodapedagógus
Császárné Pap Csilla-dajka
 
Bauer Krisztina- óvodapedagógus/fejlesztőpedagógus
Osgyán Gáborné -óvodapedagógus/óvodavezető
Kovács Katalin-dajka
 
Fülöp Éva-gazdasági vezető
 
Óvodánk elérhetősége
Tel.szám: 06-22-413-024

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.evangelikusovoda.hu