Developed in conjunction with Joomla extensions.

A Nagyközség Önkormányzata a tavalyi és az idei évben kerékpárt vásárolt azon helyi dolgozóinak, akik vállalták, hogy tavasztól-õszig hetente 3 alkalommal azzal járnak munkába. Összesen 20-an, azaz a helyi munkavállalók 77 %-a kapott így kerékpárt.

A gyönyörû napsütéses idõt kihasználva kerékpárra pattantunk, a hivatal dolgozói az önkormányzati óvoda munkatársaival, a védõnõkkel, a mûvelõdési ház és könyvtár, illetve a szociális alapszolgálat munkatársaival.

Kora reggel gyülekeztünk a hivatalnál, majd végig kerekeztük a Rózsa utcát, benéztünk a Béke telepre, és a Petõfi utcán végig haladva a Horgásztó felújított épületénél egy közös reggeli elfogyasztására invitáltuk a kollégákat.

A finom reggelit követõen egy kerékpáros tesztet is kitöltöttünk, majd megcsodáltuk és körbe sétáltuk a reggeli napfényben a horgásztavat.
Jó hangulatban, frissen tértünk vissza, hogy a lakosság szolgálatába álljunk újra.

Fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk egészségünkre, hiszen a testi, lelki egészség megõrzése nagyban befolyásolja mindennapjainkat. Kirándulásunk célja az volt, hogy munkatársainkat kizökkentsük a monoton, mozgásszegény munka világából, hogy egy vidámabb, frissebb, energikusabb munkatárs várja Önöket, Bakonycsernyeieket!

A nagy sikerre való tekintettel további kerékpártúrákat is tervezünk.

Biztatunk mindenkit, hogy tegyenek egészségükért, mozogjanak sokat, menjenek ki a szabadba, használják autó helyett kerékpárjaikat!