Tilia Patika
Bakonycsernye Bercsényi u.1.
Tel: 22/592-042
Fax: 592-043
Web: www.tiliapatika.hu
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás:
Hétfõtöl-péntekig
8.00-16.00


A TILIA PATIKA 1996. óta működik magángyógyszertárként.

Gyógyszertárunk sikere azokon az értékeken alapul, amelyeket soha nem tévesztünk szem elől. Számunkra a legfontosabb: az ember és az egészség. Legfőbb feladatunk és küldetésünk, hogy a betegek gyógyszerrel történő ellátása mellett biztosítsuk vásárlóink számára az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését és az egészséges életmódot szolgáló termékek és szolgáltatások széles körű elérhetőségét.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal és tanácsainkkal növeljük vásárlóink elégedettségét. Gyógyszertárunk megbízhatóságot, bizalmat, szakmaiságot és állandóságot képvisel, ez igaz a patikában dolgozókra és az általuk nyújtott szolgáltatásokra is.

A 2006-ban teljes felújításon átesett gyógyszertárunkban lehetőséget biztosítunk vérnyomás-, vércukor- és koleszterinmérésre, személyes tanácsadásra.

Személyes sikerünknek tartjuk a 2016-ban kapott KEDVENC PATIKA díjat, melyet a betegek szavazatai alapján sikerült elnyernünk.

Őszintén reméljük, hogy a következő évtizedben is maximálisan megfelel a TILIA PATIKA a vásárlói igényeknek.